Cum platesc on-line pe site-ul client.ines.ro?

iNES Group SRL va permite plata facturilor prin intermediul serviciilor de plata on-line ale www.epayment.ro. In acest fel putem asigura clientilor nostri un serviciu sigur si eficient de plata on-line.

Puteti plati produsele on-line urmand 3 pasi:
  • Selectati din pagina principala "Sumar facturi", selectati factura dorita si apasati "Plateste on-line".
  • Introduceti datele dvs. personale. Aceste informatii sunt necesare pentru procesarea corecta si eficienta a tranzactiei electronice. Introducerea datelor personale se face utilizand o conexiune criptata SSL pe 128 biti. Mai multe informatii sunt disponibile in rubrica "Cat de sigur este pentru mine sa platesc on-line?". Informatiile personale nu sunt transferate catre alte terte parti, nici de catre iNES Group SRL, nici de catre ePayment. Aveti grija sa completati formularul corect. Adresa de e-mail are importanta extrema deoarece informatiile legate de tranzactie vor fi transmise via e-mail. O adresa de e-mail incorecta incetineste intregul proces de plata. Mai mult de atat, iNES Group si ePayment nu vor putea sa va contacteze si sa va informeze asupra starii tranzactiei. Site-ul iNES Group SRL stocheaza datele dvs. personale cu scopul de a usura procesul la platile ulterioare. Astfel, nu va mai fi necesar sa introduceti din nou aceste date, putand alege dintr-un set de date deja definit. Dupa crearea/alegerea setului de date dorit, plata continua pe site-ul ePayment. Acolo datele personale vor fi precompletate cu cele pe care le-ati definit pe site-ul iNES Group SRL. Alegeti metoda dorita de plata si confirmati datele alegand "Pasul urmator".
  • Introduceti datele despre credit/debit card: Daca ati ales metoda de plata "Card credit/debit" este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra. Pentru platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si Mastercard/Maestro) este folosit sistemul "3-D Secure" elaborat de aceste organizatii care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant. "3-D Secure" asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, la nici un moment de timp, pe serverele noastre sau pe serverele ePayment, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard. in plus, "3-D Secure" este un sistem de autentificare a identitatii posesorilor de carduri in mediu electronic. Procesul de autentificare a posesorului cardului se face pe baza codului de securitate cunoscut numai de posesor si se desfasoara numai pe serverele Visa sau MasterCard, dupa caz. Sistemul "3-D Secure" permite efectuarea de plati on-line cu orice card emis sub licenta Visa sau MasterCard, inclusiv cele de debit si cele electronice Maestro si Visa Electron. Sunt acceptate si cardurile virtuale emise de aceste organizatii.Daca tranzactia prin card a fost reusita, urmatorul ecran va multumeste pentru plata pe site-ul nostru si va ofera informatiile relevante pentru comanda. Aceste informatii le veti primi de asemenea prin e-mail.
Politica de securitate

Cat de sigur este pentru mine sa platesc on-line?

Produsele de pe acest website sunt comercializate on-line prin intermediul serviciilor de plati on-line oferite de ePayment. Riscurile asociate unei plati on-line sunt:
  • Datele personale introduse de dumneavoastra pentru completarea comenzii sa intre in posesia unor terte parti si sa fie abuziv folosite - iNES Group SRL si ePayment garanteaza securitatea sistemelor lor informatice. Cititi "Politica de confidentialitate ePayment" si "Politica de confidentialitate iNES Group SRL" pentru mai multe informatii despre subiect.
  • Datele dumneavoastra in cazul platilor prin card bancar - numar de card, data expirarii, etc. - sa intre in posesia unor terte parti si sa fie abuziv folosite. in cazul sistemului "3-D Secure" aplicat de catre ePayment pentru plata cu carduri Visa sau MasterCard, nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, la niciun moment de timp, pe serverele noastre sau pe serverele ePayment, aceastea fiind direct introduce in sistemele Visa sau MasterCard, dupa caz. in plus, in cazul in care cardul dumneavoastra a fost emis de catre o banca certificata in sistemul "3-D Secure", autorizarea tranzactiei se face doar dupa autentificarea dumneavoastra in acest sistem - introducerea unui cod/parola secreta stiuta numai de dumneavoastra, similar codului PIN la tranzactiile de la ATM. Cititi "Verified by Visa" si "SecureCode" pentru detalii complete legate de sistemul "3-D Secure".
Metoda de plata

Platile se realizeaza prin card de credit/debit si este necesar sa completati un formular cu datele despre acesta. Daca tranzactia prin card a fost reusita, urmatorul ecran va multumeste pentru plata pe site-ul nostru si va ofera informatiile relevante pentru comanda. Aceste informatii le veti primi de asemenea prin e-mail.

Acceptam urmatoarele carti de credit/debit: Visa, Visa Electron, Mastercard/Eurocard, Maestro, inclusiv cardurile virtuale Visa sau MasterCard. Folosind cardul ca metoda de plata, comanda va fi procesata imediat.