iNES GROUP lanseaza primul canal 4K/UHD din Romania!

iNES GROUP anunta lansarea primului canal TV 4K/Ultra HD din Romania – FUNBOX 4K/UHD – in pachetul iNES IPTV! Momentul a fost marcat printr-un eveniment desfasurat in data de 27 octombrie 2016.

FUNBOX 4K/UHD este primul canal TV premium in standardul 4K/UHD din tara, care se regaseste din 1 noiembrie 2016, in grila iNES IPTV. Programele difuzate vizeaza domenii precum: calatorii si natura (cele mai frumoase si mai misterioase locuri din lume), documentare (atractii unice din punct de vedere istoric si cultural), arta si cultura (seriale despre arta sau opera live, secrete istorice, mistere stiintifice si raspunsuri la intrebari cheie), sporturi extreme (aventuri printre cele mai salbatice locatii), filme si seriale TV (productii premiate la festivaluri internationale).

Cu tehnologia 4K, experienta TV atinge o alta dimensiune, iar publicul poate percepe semnificativ mai multe nuante, detalii si contrast de o acuratete de patru ori mai mare decat standardul Full HD 1080p.

Noul canal de televiziune, FUNBOX 4K/UHD, este disponibil pentru clientii iNES IPTV prin cea mai performanta tehnologie de acces internet gigabit prin fibra optica - GPON.

iNES GROUP aduce revolutia tehnologica 4K/UHD in Romania, mentinandu-si astfel pozitia de pionier si lider in distributia de servicii de televiziune bazate pe cele mai avansate tehnologii IPTV.