Noi canale de la HBO

Din martie, oferta HBO Romania este completata de doua posturi noi: HBO2 si HBO3, ambele disponibile in format SD si HD.
 
HBO2 propune programe pentru intreaga familie: de la comedii si filme pentru copii, la filme de actiune si thrillere. In timpul zilei, copiii vor putea urmari filmele preferate, in timp ce seara este dedicata parintilor. Cateva din productiile disponibile in curand la HBO2 sunt: "Cum sa iti dresezi dragonul 2", "O noapte la muzeu: Secretul Faraonului", "X-Men", "Gardienii galaxiei" si multe altele.
 
HBO3 inlocuieste HBO Comedy. Postul aduce productii HBO noi, dar si de colectie. HBO3 va difuza in intregime sezoane ale productiilor HBO US, precum si productii HBO Europe. Seriale HBO precum "Urzeala tronurilor", "Clanul Soprano", "Roma", "Anturaj vor fi difuzate in intregime la HBO3 incepand de luna aceasta. In programul noului post se vor gasi si titlurile originale HBO care s-au bucurat de succes in Europa: "Umbre", "Aranyelet/O viata buna" (produs in Ungaria), "Mamon" (produs in Cehia).
 
HBO continua sa aduca in premiera si in exclusivitate seriale de top si blockbustere hollywoodiene, documentare, productii locale si evenimente importante din lumea cinematografica, 24 de ore din 24. Principalele seriale produse de HBO vor avea premiera in Romania in acelasi timp cu premiera din Statele Unite.


Pentru detalii, poti accesa pagina noastra de oferta, sau ne poti contacta la telefon: 031 620 20 20 sau e-mail: support@ines.ro, iptv@ines.ro .