iNES GROUP anunta testarea cu succes a televiziunii 4K/UHD!

iNES GROUP anunta in decembrie 2015, finalizarea cu succes a testelor pentru televiziunea 4K/UHD, televiziunea viitorului, in reteaua proprie. Noua tehnologie de televiziune 4K/UHD va fi disponibila pentru clientii iNES in cursul anului 2016.
 
Compania isi mentine astfel pozitia de lider si pionier in domeniul distributiei de servicii de televiziune bazate pe cele mai avansate tehnologii IPTV. Noile servicii de televiziune 4K/UHD vor fi disponibile prin conexiunile gigabit furnizate pe fibra optica, prin tehnologie GPON. 
 
Tehnologia 4K/UHD ofera o rezolutie de patru ori mai mare decat a semnalului Full HD. Semnalul 4K/UHD adauga imaginii, pe langa definitie mai mare, o fidelitate semnificativ imbunatatita a culorilor, rezultatul fiind o experienta TV mult mai naturala. Tehnologia 4K/UHD este cel mai bine pusa in valoare pe televizoare cu diagonale mai mari de 50’’/126 cm.
 
iNES GROUP este in plin proces de migrare a retelei sale de abonati la servicii rezidentiale (Internet, Televiziune si Telefonie) pe GPON, cea mai performanta tehnologie de acces prin fibra optica. Migrarea pe noua solutie de acces se va incheia in cursul anului 2016 cand toti abonatii vor beneficia de performantele noii platforme: gigabit la Internet si Televiziune 4K/UHD.