Brava HD TV si DJAZZ TV in grila iNES IPTV!

2 noi canale premium, din categoria Cultural, sunt acum disponibile in grila iNES IPTV, in PREMIERA in Romania!
 
  • Brava HD TV – primul canal dedicat muzicii de opera si evenimentelor culturale, 100% FULL NATIVE HD si 100% DOLBY SURROUND. Se adreseaza iubitorilor de opera, balet si muzica clasica. Productiile sale sunt inregistrate in cele mai faimoase sali de opera, precum Opera din Londra, Teatro Real din Madrid si Scala din Milano. 
  • DJAZZ TV – canal dedicat jazz-ului si genurilor de muzica inrudite: soul , gospel, funk, latin si bineinteles blues. Transmite cele mai renumite concerte de jazz de pe tot mapamondul – de la concerte exclusive de blues din New Orleans, pana la cele mai importante festivaluri de jazz din Europa, America si Asia. Prezinta toate genurile de jazz: de la cele mai noi stiluri ale lui Snoop Dogg si Kyteman, mainstream jazz, Big Band swing-ul lui Duke Ellington si inimitabilele sesiuni de Bebop ale lui Charlie Parker, pana la curentul jazz fusion a lui Miles Davis.
 
Noile canale au fost adaugate in categoria Cultural, in grila iNES IPTV.
 
* Pentru a actualiza grila de programe, va rugam sa opriti/porniti STB-ul din telecomanda.
 
Pentru alte detalii sau suport, ne poti contacta la telefon: 031 620 20 20 sau e-mail: support@ines.ro; iptv@ines.ro. Acceseaza Oferta iNES Triple Play - aici !