Noi optiuni in noua platforma iNES IPTV!

INES IPTV iti aduce o noua interfata grafica mai dinamica si usor de utilizat. Modificarile se aplica atat la nivelul sistemului de servere (middleware), cat si al echipamentelor de receptie STB (Set Top Box-uri), prin implementarea unui nou firmware.
 
Noua versiune a serviciului iNES IPTV aduce urmatoarele NOI OPTIUNI:
 • PVR – Personal Video Recording – permite inregistrarea emisiunilor TV pe un suport de memorie extern (stick sau hard-disk), conectat la portul USB al STB-ului;
 • Media player – permite conectarea unui dispozitiv de memorie extern (stick sau hard-disk) la portul USB al STB-ului si redarea fisierelor audio sau video pe ecranul TV;
 • Mozaic – o modalitate simpla de selectare a unui canal prin afisarea concomitenta a 12 canale pe ecranul TV.

Interfata iNES IPTV include si imbunatatiri ale unor optiuni actuale:
 • Un nou concept grafic si o interfata integrata, intuitiva si mai usor de utilizat;
 • O noua prezentare a optiunii Timeshifting (vizionarea emisiunilor inregistrate pe serverele noastre), cu o prezentare mai detaliata a informatiilor si mai simplu de utilizat;
 • O noua prezentare a optiunii IPG (Ghid Interactiv de Programe);
 • O noua prezentare a sistemului de Setari - cu mai multe informatii si optiuni de setare.
Descarca manualul de utilizare a noii interfete iNES IPTV - aici !
 
Note:
 1. Operatiunea de upgrade a STB-urilor se va desfasura in mod automat, dureaza cateva minute si nu necesita interventia utilizatorului. In cursul acestui proces te rugam sa nu deconectezi echipamentul de la reteaua de alimentare cu energie electrica, pe ecranul televizorului fiind afisat mesajul „ Upgrading. Do not disconnect.”
 2. In cazul in care apare o problema sau STB-ul nu reporneste in urma upgrade-ului, te rugam sa contactezi imediat departamentul de Suport Ines, disponibil 24/7 la 031-6202020, pentru a diagnostica problema de la distanta sau pentru a trimite un tehnician in vederea inlocuirii STB-ului.
 3. Upgrade-ul se aplica doar STB-urilor model YUXING 6916A. 
 4. Aceasta actiune va fi implementata de catre departamentul tehnic al iNES GROUP si nu va afecta functionarea normala a serviciului iNES IPTV.
 5. Pentru a vizualiza noua interfata grafica, te rugam sa opresti/pornesti STB-ul.
 

Pentru alte detalii sau suport, ne poti contacta la telefon: 031 620 20 20 sau e-mail: support@ines.ro; iptv@ines.ro. Acceseaza Oferta iNES Triple Playaici !