Cea mai bogata grila de canale TV

 Cu iNES IPTV, beneficiezi de cea mai bogata grila de canale TV din Romania, precum si de cea mai bogata grila de canale HD. Canalele TV sunt grupate pe categorii (Filme, Sport, Stiri, Stiinta, Desene Animate, Stil de Viata, Local, Regional, Diverse, Adult) in cadrul unei interfete grafice intuitive si foarte usor de utilizat. In plus canale noi sunt adaugate periodic, fara nici un cost suplimentar.

 
Datorita tehnologiei si a conexiunii folosite - FTTH (Fiber-To -The Home) - ai urmatoarele avantaje:
  • Numar mult mai mare de canale fata de serviciile clasice de cablu (in prezent va oferim peste 190 canale) datorita capacitatii de banda practic nelimitate oferite de conexiunea prin fibra optica FTTH (Fiber To The Home) si a gestionarii mult mai eficiente a acesteia in cazul platformei IP.
  • Calitate exceptionala a imaginii si a sunetului datorita transmisiei fara nici o distorsiune a semnalului direct de la receptorul de satelit catre clienti si a pierderilor practic neglijabile a conexiunii pe fibra optica.
  • HD/3D Ready - reteaua noastra de fibra optica si conexiunea folosita (FTTH) sunt compatibile cu cel mai inalt standard al momentului folosit pentru televiziunea digitala - High Definition si permit transmitetrea noului standard 3D.
  • Sunet Digital - Set Top Box-urile folosite de iNES beneficiaza de iesire SPDIF (Sony/Philips Digital Interconect Format), care le face compatibile cu cele mai avansate echipamente folosite pentru receptia si difuzarea semnalului TV.